Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Showtime.


Η Showbiz είναι ένας χώρος που έχω παρατήσει. Με κούρασαν τα φώτα. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα μια TVLand όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τον Κατέλη, τη Θώδη, τον Εθνικό Σταρ, τη Ρούλα Βροχοπούλου και άλλους τέτοιους μικρούς ήρωες της καθημερινότητας μας, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία του Ανδρέα Μικρούτσικου. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, αποτελούν το καλύτερο επικοινωνιακό επιτελείο κάθε κυβέρνησης, μπορούν να αποπροσανατολίζουν και να απαλύνουν προβλήματα. Το νέο στήθος της Τζούλιας δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα του κόσμου σίγουρα, αλλά είναι ένα επίδομα θέρμανσης, ένα σύμφωνο σταθερότητας, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε. Όσα θα διαβάσετε τα πήρα μέσα από το προσωπικό μου αρχείο, τα τετράδια του Pasaena, για να κάνουμε έναν παραλληλισμό με τα τετράδια του Γκράμσι.

Δήλωση καταξίωσης.

Άντρας Νίνας Λοτσάρη: «Θέλω να βγαίνουμε έξω και να την κοιτάει όλος ο κόσμος». Αυτό θα σας κοστίσει μερικές αγορές καναλιών και μερικές δορυφορικές συνδέσεις παραπάνω. «Αυτό για έναν άντρα είναι καταξίωση» είπε και με αποστόμωσε.

Δήλωση που σε βάζει σε μπελάδες.
«Οι εμπειρίες με έχουν διδάξει ότι οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι εραστές», είπε η Κατερίνα Γεωργιάδου, μια ξανθιά με λίγα ρούχα. Σκέφτηκα πως για να το λέει αυτό, δεν θα πήγε μόνο με έναν άντρα από κάθε εθνικότητα. Βγάζουμε το συμπέρασμα ότι σαν άλλη εταίρα ή εταιρία δημοσκοπήσεων θα έπρεπε να πάει τουλάχιστον με 2000 άντρες κάθε χώρας και μετά να σταθμίσει το δείγμα. Συνολικά στην έρευνα πήραν μέρος 400.000 άντρες (αν βάλουμε 2000 επίλεκτους άντρες από 200 χώρες να λάβουν μέρος). Ο αριθμός μπορεί να φαίνεται υπερβολικός όμως εξασφαλίζει την αξιοπιστία της έρευνας και την ακρίβεια του αποτελέσματος. Να μη μπορεί να αμφισβητηθεί από καμία χώρα η ελληνική πρωτιά.

Δήλωση για την Θεσσαλονίκη.
Δανδουλάκη: «Βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους, γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών να απολαμβάνουν πραγματικά τον καφέ τους στην πλατεία Αριστοτέλους. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν αληθινές σχέσεις, δυνατοί δεσμοί και η ζωή των ανθρώπων είναι πιο γλυκιά, πιο χαλαρή». Δεδομένου του κυκλοφοριακού, το γλυκιά και χαλαρή με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μετακινείστε στην πόλη με ελικόπτερο. Και αφού επιλέξατε αυτόν τον τρόπο μετακίνησης ποιος είμαι εγώ που θα σας κατεβάσω από τα σύννεφα. Δήλωση που γίνεται για να διατηρείται ο μύθος της ερωτικής πόλης. Επίσης μπορούσε να πει ότι οι Θεσσαλονικιές ντύνονται πιο καλά από τις Αθηναίες, το κοινό στη Θεσσαλονίκη είναι πιο απαιτητικό και άλλες τέτοιες μπαρούφες που ταιριάζουν γάντι με τον επαρχιωτισμό και την ακινησία μας.

Δήλωση καταδικασμένου έρωτα.
Παρθένης σε Ο.Κ για τη σχέση του με τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είναι συμπληρωματική, καρμική. Είναι αυτή που περίμενα τα τελευταία 31 χρόνια». Αν εσείς περιμένατε αγαπητέ Αλέξανδρε, η Σοφία προφανώς ανυπομονούσε να μεγαλώσετε.

Δήλωση αυτοπεποίθησης.
Η θεα Ανδριανού: «Θέλω να ζήσω 100 χρόνια και πιστεύω πως και στα 90 μου θα είμαι κούκλα γιατί δεν έχω άλλα πρότυπα και γιατί έχω δουλέψει με τον εαυτό μου». Στη συνέντευξη έλεγε επίσης ότι όταν ήταν μικρή δεν της άρεσε η εμφάνιση της. Μετά μεγαλώνοντας έπαιξε το sex symbol στα σίριαλ της και πήρε λίγο τα πάνω της και σε μερικές δεκαετίες θα είναι έτοιμη για Μiss young. Στα 120 της θα την παροτρύνουν οι φίλοι της να πάρει μέρος στα καλλιστεία. Η παραπάνω ιστορία θα γίνει ταινία και θα θρυμματίσει τα ταμεία, βάζοντας φωτιά στις αίθουσες και στους άντρες. Highlight της καριέρας της: Ο Νινιός την πολιορκεί σε ένα από τα σίριαλ της, εκείνη μόλις έχει κάτσει στο κρεβάτι μετά από τρέξιμο και καλά και όταν συνεχίζει να της βάζει χέρι του λέει την αφροδισιακή ατάκα: «Αχ μη, είμαι ιδρωμένη». Αααααααααχχχχχ…

Αφελής δήλωση.
Το βραβείο παραλαμβάνει η Τάνια Τρύπη:
«Ομολόγησε σε δικούς της ανθρώπους πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της προσφέρει την ασφάλεια ενός ωριμότερου άνδρα που δεν είχε ως τώρα με τον μικρότερο της Καζάκο». Ο μεγαλύτερος άντρας αγαπητή Τάνια, χωρίς να θέλω να στο χαλάσω ή να μπω ανάμεσά σας, θα έπρεπε να σου γεννά μεγαλύτερη ανασφάλεια καθώς εκτός απροόπτου, βρίσκεται πιο κοντά στο θάνατο.

Δήλωση για τη λύση μυστηρίου αεροπορικής τραγωδίας.
Γερμανού για Σπαλιάρα: «Ο Γιάννης διαθέτει έξυπνο χιούμορ(υπάρχει και χαζό;), κάνει πλάκα σε όλο τον κόσμο(σε σημείο που γίνεται ενοχλητικός;), είναι τρομερό πειραχτήρι. Πειράζει αεροσυνοδούς, ανοίγει το κινητό του κατά την απογείωση-αυτό είναι επικίνδυνο- και άλλα τέτοια». Και μη χειρότερα.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Έχεις κάνει one night stand», τη ρωτάνε. «Απλώς γελάω, εννοείται. Δεν είμαι της αγκαλιάς. Ή σηκώνομαι από το κρεβάτι (αυτό ήταν One night stand) ή γυρνάω πλευρό και κοιμάμαι(σχέση)».

Δήλωση Μπαρμαν: «Θεωρώ πως ο Μπάρμαν είναι το κεντρικό πρόσωπο του μαγαζιού αφού όλοι κινούνται γύρω από αυτόν και το μπαρ». Α)Είναι εγωκεντρικός, β) Έχει πιει, γ) Είναι μπάρμαν.

Σωστή δήλωση.
Τα νούμερα τηλεθέασης παλιά δεν απασχολούσαν τους παρουσιαστές. Τώρα η σωστή απάντηση έχει αλλάξει. «Φυσικά και τα παρακολουθώ, με απασχολούν, με προβληματίζουν αλλά δεν χάνω και τον ύπνο μου».

Θα επανέλθουμε με το δεύτερο μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: