Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Καποδίστριας 2 στο Σιουφοχωριό.

Δε θα αναφέρω κανέναν ονομαστικά γιατί δε θα ήθελα να αδικήσω κάποιους άλλους. Οι υποψήφιοι βουλευτές διαγκωνίζονται για μια θέση στον ήλιο. Και εμείς ονειρευόμαστε την πιθανή σύνθεση της επόμενης Βουλής προσωπικοτήτων. Έχουμε και λέμε:

Βατοπεδινοί Φαναριώτες, η Λίζα Μπανάνα, σκανδαλοπνίχτες, γριπωμένοι αετονύχηδες, διαπρύσιοι κήρυκες, δεινοί ρήτορες, άσημοι νομπελίστες, διάσημοι θαυματοποιοί, Facebookίτες και Facebοοκίτισσες, νοσταλγοί της χούντας, ανθέλληνες και υπερέλληνες, επαγγελματίες της τηλεόρασης, ερασιτέχνες της πολιτικής, σταρλετίτσες της διπλανής πόρτας, μάνες ρέιβερ, πράκτορες της Κα-Γκε-Μπε, απόφοιτοι του ΙΕΚ Ρουσόπουλου, ο γιος του σανοπώλη, η κόρη του περιπτερά, ο άντρας της Μανωλίδου, τα παιδιά του Ζεβεδαίου, μοντέλα με μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική, ανατολικογερμανίδες σπρίντερ, ο άνθρωπος που γύρισε απ’ το Χάρβαρντ, η υπολοχαγός Νατάσα, ο μάγκας με το τρίκυκλο, η κόρη μου η σοσιαλίστρια, ο τρελοπενηντάρης, η Μπάρμπι του Μεσολογγίου, η σέξι οδοντίατρος, pin-up girls, η Πολυάννα μαμά, τα Ζουζούνια, ο διαχειριστής της απέναντι ελπίδας, ένας μαύρος για δείγμα, η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια, ο Μαραντόνα των Βαλκανίων, γλάστρες και μαϊντανοί, οι κουμπάροι, ο Παλαιοκώστας, ο Μισούνοφ, ο Ζίκο, οι μετρ του κουκουλώματος και οι εκλεκτοί της διαπλοκής συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ υποψηφιοτήτων.

Αίσθηση προκαλεί ο αποκλεισμός διακεκριμένων μόδιστρων και εγχειρισμένων transexual, όπως επίσης και του Καραγκιόζη φούρναρη, του χασάπη της Σρεμπρένιτσα, του Εθνικού σταρ και της Χάνα Μοντάνα. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί! Να πάει κάθε ψήφος χαμένη! Να πάει και να μη ξαναγυρίσει! Η Βουλή θα είναι φτωχότερη χωρίς τη Σαρρή και το Σημίτη. Δύο εθνικά κεφάλαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: