Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Μου κάνει πλάκα ο στιχουργός...


Αυτή η χώρα γέννησε έναν Καζαντζίδη, μια Μαρινέλλα, έναν Κατέλη, μια Μπεζαντάκου… Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε, όλα μέσα στη ζωή είναι.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου δεν είναι απλά μια τραγουδίστρια. Είναι μια γυναίκα επίμονη που είχε αδιάσειστα στοιχεία για το ταλέντο της. Σκέφτηκε ότι μπορεί η περιουσία της να είναι τελικά ανάμεσα στα πόδια της, όπως είχε πει ένας σοφός. Και δεν την υποτίμησε, την αποτίμησε σε πολλά ευρώ. Η Στέλλα ποτέ δεν έκρυψε τα συναισθήματα της, ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη δημοσιότητα για σοβαρό λόγο(θυμάστε την υπόθεση Δαιλάκη), ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από τη μύτη της. Που παρεμπιπτόντως, είναι και καινούρια. Η Ελληνίδα Ρίτα Χέιγουορθ δήλωσε στο Downtown που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο: «Έκανα πλαστική δυο μέρες πριν πεθάνει ο Μάικλ Τζάκσον(σημαδιακό ή μοιραίο;). Ήμουν πολύ fan του(καλά, αυτό το ήξερε), αλλά επειδή πονούσα από την εγχείρηση, δεν μπορούσα να κλάψω(οι φίλοι της φοβήθηκαν ότι είχε μείνει έγκυος, αλλά σήμερα της ήρθε επιτέλους το κλάμα με καθυστέρηση). Ταυτίστηκα τόσο πολύ με το θάνατο του(που πέθανα και ‘γω η ίδια;), που έβαλα ringtone στο κινητό μου το Dirty Diana». Τι ανακούφιση, η Στέλλα ζει.

Στην συνέχεια η Στέλλα μιλάει για τη στροφή 360 μοιρών(είναι η στροφή που σε φέρνει στο ίδιο σημείο, πιο ζαλισμένο) που σχεδιάζει να κάνει σε πιο σημαντικά τραγούδια από το «Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό», αποκαλύπτοντας το νέο της Hit που θα λέει: «Φύγε πιο καλά θα είναι έτσι , άντε γεια μωρό μου, αριβεντέρτσι», με το οποίο θα κατακτήσει την ιταλική μουσική σκηνή, θα συνεργαστεί με τον Αντρέα Μποτσέλι, θα καταπλήξει το Σαν Ρέμο και θα κλείσει για sold out συναυλίες το Σαν Σίρο. «Μια φορά ένας σύντροφος μου λόγω υπερβολικής ζήλειας, με κλείδωσε μόνη μέσα στο σπίτι του και σηκώθηκε και έφυγε». Να μου ζήσεις λεβέντη μου.

Στην ερώτηση αν νιώθει ομορφότερη τώρα, απαντάει λακωνικά: Αισθάνομαι κούκλα, νιώθω θεά! Τι σου κάνει μια μύτη, αν μη τι άλλο, είναι εκπληκτικό. Για να κλείσω με τα ρουθούνια, παρατήρησα ότι η Σάσα η Μπάστα αλλάζοντας τη μύτη της και με ξανθό μαλλί, μοιάζει πια με την Σαρλίζ Θερόν. Στο Χόλιγουντ, την ίδια ώρα(μια ώρα πάνω, μια ώρα κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε) η Σκάρλετ Γιόχανσον αλλάζοντας το μαλλί της από ξανθό σε μελαχρινό, έγινε ίδια η Σάσα Μπάστα. Όχι εκείνη που είδαμε στα Mad, η Σάσα Μπάστα πριν την εγχείρηση.

Οι μούρες τους δεν συναντήθηκαν ποτέ. Ξέραμε ότι οι άσχημες θέλουν να γίνουν ωραίες, αλλά τώρα ξέρουμε και ότι οι ωραίες, δεν θέλουν να είναι οι ωραίες που είναι, αλλά άλλες, διαφορετικές ωραίες, που τις θεωρούν οι ίδιες πιο ωραίες. Η μόνη σταθερή αξία με λίγα λόγια σε μια ζωή που όλο αλλάζει είναι η ασχήμια! Ας αναφωνήσουμε λοιπόν: Ζήτω οι άσχημες! Τις "Γυναίκες της χρονιάς", θα της ενώνει πάντα η αγάπη τους για το Φουστάνο!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Μωρέ η στιχουργός δεν κάνει καθόλου πλάκα.Η Στέλλα παρεπιπτόντως το κομμάτι το λέει ωραία, ούτε εγώ το περίμενα. Μπράβο της. Α!!!να πούμε και του στραβού το δίκιο.Αριβεντέρτσι Στέλλα!!!!!!