Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Ο πυρετός με ψήνει, κ εσύ 'σαι η ασπιρίνη!


Ο πάπας είχε πει ότι τα προφυλακτικά επιτείνουν τη μάστιγα του AIDS. Γι’ αυτό και ο Σίλβιο δεν τα εμπιστεύεται. Με αυτά που κάνει, με τέτοια λίμπιντο, σίγουρα θα γίνει άγιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, αφού τα θαύματα του είναι ήδη περισσότερα από δύο(ποσοστά δημοτικότητας συν ερωτικές επιδόσεις).

Η δημοσιοποίηση των ερωτικών συνομιλιών του Ιταλού πρωθυπουργού από το L' Espresso, σε μια περίοδο μικροβιοφοβίας που για να φιλήσεις τη γυναίκα σου πρέπει να της βάλεις θερμόμετρο, είναι αφροδισιακή. Σίγουρα δεν καταφέρνουν να πλήξουν το προφίλ του. Δεν το κατάφεραν τόσα οικονομικά σκάνδαλα. Ο ερωτισμός και οι απιστίες του Μπερλουσκόνι είναι τα μόνα φάρμακα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τον φόβο μας για τη νέα γρίπη. Αυτός είναι το εμβόλιο που περιμέναμε. Καιρός να παραδειγματιστεί και ο κύριος Αβραμόπουλος και να μη μας βάλει σε έξοδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημοσιοποιηθεί το βίντεο Ζαχόπουλου. Ή κάτι πιο αισθησιακό!

Ο Σίλβιο και ελέγχει το παιχνίδι και γοητεύει. Κάτι που ονειρεύονται πολλοί πολιτικοί! Όσο η Αριστερά θα εθελοτυφλεί μπροστά σε αυτά, η Δεξιά θα γουρλώνει τα μάτια και θα ονειρεύεται καινούριες πολιτικές και ερωτικές κατακτήσεις. Ηθικολογώντας εξάλλου υιοθετεί το παραδοσιακό όπλο της Δεξιάς και παραδέχεται έτσι μια καινούρια ιδεολογική ήττα. Οι Ιταλοί δεν έχουν χάσει πάσα ιδέα για τον Καβαλιέρε, παίρνουν ιδέες από αυτόν. Και μένα μου ‘βαλε μερικές. Έλα Πατρίτσια μου, είσαι ακόμα στη γραμμή; Που είχαμε μείνει; Μας έκοψαν οι ανέραστοι…Άκουσε με, οι αναλογίες σου είναι ιδανικές! Τι θα 'λεγες για ένα ερωτικό ταξιδάκι στην Ευρωβουλή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: