Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

I know you 're bad!

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και της ηγεσίας των «επωνύμων». Είμαι σίγουρος ότι και οι πολιτικοί θα ήθελαν να κάνουν μια δήλωση για τον χαμό του Μάικλ Τζάκσον, που μονοπωλούν ο Χάρης Σιανίδης και η συμμορία του, αλλά δεν ξέρουν πώς! Να μία που συνδυάζει και πολιτικό χρώμα και ευαισθησία:

«Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα. Το αίσθημα ασφάλειας του πολίτη πλήττεται, το εισόδημα του μειώνεται, η ελπίδα του συρρικνώνεται. Ερωτώ λοιπόν. Κι αν οι 18χρονες στάρλετ παρασύρουν τον Μπερλουσκόνι; Κι αν τα θέματα διέρρευσαν πριν την υπόθεση με το μπακαλορεά στα καλλιστεία του Αντ1; Κι αν ο Καραμανλής έκλεισε τη Βουλή για να προλάβει τη γρίπη; Και αν τελικά ο θείος του είχε φέρει τη Δημοκρατία από το Παρίσι κλεισμένη σε μια γαλλική μπαγκέτα; Τι μας ενδιαφέρει; Θα φέρει κάτι από αυτά πίσω τον MJ;».

Τρίξτε τους τα κόκκαλα! Η μάχη για το αίμα του MJ μεταξύ των βρυκολάκων έχει ανάψει. Καλοκαίρι έχουμε, ας το ρίξουμε έξω, ας διασκεδάσουμε! Η κυβέρνηση ετοιμάζει στρατιωτικό πραξικόπημα για να ρίξει το καθεστώς Κωστόπουλου από τον τάφο του Μάικλ. Τσάκα, σε σένανε μιλάω, σπάσε τη σιωπή σου και δώσε μια συνέντευξη στον "Κόσμο του Επενδυτή"! Τι σου ζητήσαμε; Η ευθύνη θα πέσει πάνω σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: