Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Ο Χριστοφοράκος στο debate!!!


Μετά την παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα σε Τσίπρα και Αλαβάνο για το ποιος θα πάει στο debate, εξαιτίας φυσικά της παρουσίας της Σίας Κοσιώνη, αποκαλύπτω σήμερα τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν τελικά τους πολιτικούς αρχηγούς:


Την Ν.Δ θα εκπροσωπήσει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος. Ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε μετά την χθεσινή εξαντλητική συνέντευξη στον Γιάννη Πρετεντέρη μια ξαφνική αδιαθεσία και οι γιατροί του συνέστησαν να ξεκουραστεί τις επόμενες μέρες. Ο πρωθυπουργός βγαίνει συχνά στα μπαλκόνια και είναι πρόσφατο στη μνήμη μας τι είχε συμβεί με το Ζαχόπουλο όταν είχε λιποθυμήσει την ώρα που πήγαινε να βγάλει τα άπλυτα του στην κρεμάστρα. Ο αόρατος άνθρωπος της Siemens είναι βαθύς γνώστης των ευρωπαϊκών θεμάτων. Ο ισχυρός άνδρας του γερμανικού κολοσσού θα ανεβάσει την θεαματικότητα στα ύψη ενώ σε κάθε δύσκολη ερώτηση θα αντιστρέφει τους όρους και θα ρωτάει την Όλγα αν είδε το dvd( Κάποιες στιγμές θα εναλλάσσεται με το Σάκη στο κάθισμα αφού ο Έλληνας σταρ ζήτησε προσωπικά από τον Καραμανλή να ζητήσει συγγνώμη στον ελληνικό λαό εκ μέρους της ΕΡΤ για τη Eurovision). Αφού θα εμφανιστεί εκείνος, ο άνθρωπος φάντασμα, με τι μούτρα θα απέχουν οι Έλληνες από τις ευρωεκλογές; Είναι η απάντηση του Καραμανλή για την αποχή και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή.


Το ΠΑΣΟΚ θα βγάλει τον καλύτερο του παπαγάλο, τον Πασοκικό Λαλιωψίττακο. Ο παλιός υπουργός του κινήματος, θα είναι κλεισμένος μέσα σε ένα κλουβί και δεν θα μπορεί να πετάξει και να τρομοκρατήσει τους υπόλοιπους. Η εικόνα ενός ανίσχυρου χαριτωμένου παπαγάλου, θα συγκινήσει και θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των φιλοζωικών οργανώσεων. Ο Κώστας Λαλιώτης θα παπαγαλίσει παλιά αγαπημένα τραγούδια, θα επαναλάβει το δίλημμα ελευθερία ή θάνατος και θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και νέους φόρους. Είναι η ιδανική επιλογή.


Το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει τελικά όχι η Αλέκα Παπαρήγα, αλλά η Έλενα Παπαρίζου. Η γραμματέας του ΚΚΕ δήλωσε χθες στους δημοσιογράφους να μη περιμένουν ότι θα έρθουν στον Περισσό να τη ράψουνε: «Μη νομίζετε ότι κάνω πρόβες» δήλωσε. Η Έλενα έχει εξηγήσεις μάλιστα να δώσει μετά την παρεξήγηση μεταξύ της ίδιας και πιστών το βράδυ της συναυλίας της που διοργάνωνε το Mad. Οι πιστοί είχαν οργανώσει ολονυχτία στο εκκλησάκι του Ιπποκράτειου για τα λείψανα του Οσίου Λουκά γιατί είχαν την πληροφορία από τις νηστικές υπηρεσίες ότι εξωγήινοι ίσως αποπειραθούν να τα κλέψουν. Η συναυλία διέκοψε την λειτουργία και οι πιστοί αναγκάστηκαν να μοιράσουν τα λείψανα σε χίλια ίσα κομμάτια και να τα πάρουν σπίτι τους. Επιτέλους η Σία Κοσιώνη θα δείχνει άσχημη και ο Αιμίλιος Λιάτσος θα έχει κάποιον δικό του άνθρωπο στο πλατό.


Τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τέλος θα εκπροσωπήσει ποιος άλλος, ο Άδωνις. Ο Άδωνις με δική του δήλωση έχει αποκαλύψει ότι 12 από τις 11 εκπομπές ζητάνε δηλώσεις του. Ο βουλευτής παρακάλεσε τον Γιώργο Καρατζαφέρη να παραστεί εκείνος στο debate για να μοιράσει τις προσκλήσεις για το γάμο του με την Ευγενία Χαζολίδου. Στα πόδια του όπως όλα δείχνουν θα κάθεται ένας λαθρομετανάστης που θα διαβάζει το Κοράνι. Ο Άδωνις συμβολικά θα του το σκίσει και θα του πετάξει δυο τούβλα για να ξεκινήσει να χτίζει το τζαμί που ονειρεύονται όλοι οι μουσουλμάνοι. Στο τέλος της τηλεμαχίας, θα μετανοήσει και θα πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης από πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής.


Το debate είναι παραδοσιακά μια μεγάλη ευκαιρία για τα μικρά κόμματα. Μην απορήσετε, λοιπόν, αν νικητές της τηλεμαχίας αναδειχθούν ,τελικά, οι Οικολόγοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: