Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Τελική λύση!

Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι καθηγητές Πανεπιστημίου και μας διαφωτίζουν. Και πάλι δεν θα αποκαλύψω το όνομα του καθηγητή, αν θέλει ας το πει ο ίδιος. Ποιο είναι το πρόβλημα εκλεκτοί μου αναγνώστες, έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Είχαμε να το ακούσουμε από την εποχή του Μάλθους.

«Με μια λέξη, ο υπερπληθυσμός. Σας πληροφορώ ότι ο πληθυσμός της γης είναι 6,8 δισεκατομμύρια άτομα, όταν μόλις πριν από 25 χρόνια, το 1985 ήταν 4,8 δις». Τι λέτε, αλήθεια; Κύριε κύριε, μπορείτε να μας το πείτε με πιο απλά λόγια; «Με απλά λόγια, είμαστε πολλοί, ζητάμε πολλά και ο μικρός μας πλανήτης δεν αντέχει άλλο. Χωρίς τη μείωση του πληθυσμού και μάλιστα σημαντική, ο κόσμος είναι καταδικασμένος από εμάς τους ίδιους σε οικολογική καταστροφή, φτώχεια και συγκρούσεις». Συμπέρασμα, βγάλατε συμπέρασμα; «Συμπέρασμα. Ακτιβιστές όλου του κόσμου αν πράγματι σας ενδιαφέρει το μέλλον του κόσμου, ενωθείτε και αρχίστε διαδηλώσεις εναντίον εκείνων που συμβάλλουν, ενθαρρύνουν ή δεν αποτρέπουν την αύξηση του πληθυσμού, παράλληλα βέβαια με τις διαδηλώσεις εναντίον των αδικιών του καπιταλισμού».

Πάρτε τσεκούρι ακτιβιστές. Η φτώχεια είναι σύμμαχος, δεν είναι ο εχθρός. Η υπογεννητικότητα είναι η λύση, όχι το πρόβλημα. Θα κρατήσουμε μόνο αυτούς που δέχονται να τους εκμεταλλευόμαστε. Οι εγκληματίες και οι φονιάδες θα είναι τα πιο χρήσιμα μέλη της κοινωνίας. Θα ανοίξουμε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Η εγκληματικότητα πρέπει να αυξηθεί. Πρέπει να γίνουν και άλλοι σεισμοί, να ισοπεδώσουν χώρες, ηπείρους, πόλεις, χωριά. Δεν έχει μείνει τίποτα στην Αϊτή, δεν έχουν οι κάτοικοι τι να κάνουν λένε οι δημοσιογράφοι. Αφού δεν έχουν τι να κάνουν, τι περιμένουν, ας πεθάνουν. Μη στέλνετε σωστικά συνεργεία, όχι άλλη ανθρωπιστική βοήθεια. Στείλτε στρατούς και ρίξτε βόμβες. Όχι άλλα παιδιά, στειρώστε τις γυναίκες. Βγάλτε από τη μέση τους φτωχούς. Ας τους στείλουμε σε τροχιά γύρω από τη γη που λέει και ο Μπρυκνέρ. Όποιος φοβάται τα ύψη, θα εκτελείται. Για τον κόσμο νοιάζεται αυτός που πεθαίνει. Αυτοκτονήστε. Θα σας χρωστάμε χάρη.

Κύριε καθηγητά, υποκλίνομαι. Είστε σατανικός. Όλοι έβλεπαν το πρόβλημα αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το προτείνει. Σας ανήκει μια θέση στην Ιστορία. Είστε εσείς ο ίδιος η πηγή των κακών. Να ζήσουν οι πολιτισμένοι. Τους φτωχούς ας τους πάρει το τσουνάμι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: