Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Σου δίνω πίσω το προφίλ μου που μου δάνεισες...(δώσε μου πίσω τις photo μου και ξοφλάμε)


Επέστρεψα από Κρήτη, το ταξίδι μου καλό, η ανατάραξη μας δεν είχε πολλές πτήσεις. Είχα δε να μπω 6 ημέρες στο Fb και έχω σύνδρομο κατάργησης λογαριασμού. Δεν ξέρω αν το κώμα στο οποίο βρισκόμαστε θα μας επιτρέψει κάποτε να αποσυνδεθούμε από το δίκτυο και να αναπνεύσουμε και πάλι χωρίς τεχνολογική υποστήριξη. Πάντως εγώ άκουσα τον κόκορα να αναγγέλλει το πρώτο φως, μύρισα γιασεμιά και αισθάνομαι πιο ανθρώπινος.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση μπήκε στον ίσιο δρόμο ή στην τελική ευθεία, τρεκλίζοντας φυσικά. Και τη στάχτη της τώρα που πεθαίνει να πετάξουμε στη θάλασσα, θα σηκωθούν κύματα διαμαρτυρίας εκ μέρους των άλλων φαλαινών. Αν δεν επιλέξει την ευθανασία, θα απομακρυνθεί κι άλλο η πιθανότητα της αθανασίας που ως γνωστόν κατακτιέται αν πεθάνεις πολύ νέος. Όσο πιο πολύ ζεις τόσο γρηγορότερα θα ξεχαστείς.

Όχι ότι με νοιάζουν και πολύ όλα αυτά. Σκόρπιες αντιεξουσιαστικές ομάδες σκέψεων μου επιτέθηκαν ένα απόγευμα, διαδηλώνοντας στο κεφάλι μου. Μεταξύ άλλων, αποφάσισα ότι οι γνωστοί μου εκτός από φίλοι θέλω να είναι και ήλιοι, να μη χρειάζεται να επιλέγω κάποιον για τον πρώτο καφέ. Αυτά είναι τα αιτήματα της δίκαιης διαδήλωσης που δεν προλάβαινα να καταστέλλω με δακρυγόνα. Το αίτημα για επανακαταμέτρηση των ημερών της σειράς 303 από τις σειρές 304, 305 και 306, απορρίφθηκε. 36 και σήμερα…………………………………..



Η βαρεμάρα είναι υποτιμημένη μορφή ευτυχίας.

Λογοκλοπή είναι όταν κάποιος έχει μπει στο μυαλό μου λίγο πριν μπω εγώ.

Το άγχος είναι το καλύτερο φάρμακο κατά της υπνηλίας.

Γράφω για να μη φάω.

Η άγνοια του είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει.

Η εφημερίδα είναι ένα πολυεργαλείο με το οποίο μπορείς να καθαρίσεις τζάμια, να κάνεις μια παρακολούθηση, να σκοτώσεις μια μύγα, να κάψεις για να ζεσταθείς και με ό, τι μείνει να σκουπίσεις τον κώλο σου.

Όσο υπάρχουν τζάμια, μύγες, ντετέκτιβ και δεν δίνονται τα επιδόματα θέρμανσης, η έντυπη δημοσιογραφία δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αν μάλιστα η κρίση γονατίσει και τις χαρτοβιομηχανίες, η εφημερίδα θα αντικαταστήσει το κωλόχαρτο και θα γίνει είδος πρώτης ανάγκης.

Τα Σκόπια είναι κράτος, τρόφιμος παγκόσμιου φρενοκομείου που νομίζει σε κρίσεις μεγαλείου ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και που κατάφερε να κάνει εύκολα φίλους οι οποίοι θεωρούσαν και αυτοί ότι κάποιοι είναι…

Η σκέψη είναι το αντίθετο της αισιοδοξίας.

Η εξουσία είναι το πιο λαμπερό αφροδισιακό. Δοκιμάστε την αμαρτία που είναι για όλα τα βαλάντια.

Η αναπαραγωγή είναι το μοναδικό ελάττωμα που δεν έχει ο άντρας.

Όταν ο άντρας μείνει έγκυος, θα μάθει τι θα πει ευθύνη.

Ο άνθρωπος κατέβαλλε από το παρελθόν άοκνες προσπάθειες για να εκλείψει, απλώς μέχρι πρότινος δεν βοηθούσαν οι καιρικές συνθήκες.

Ο ανόητος πρώτος τον λίθο βαλλέτω.

Οι συντηρητικοί είναι εναντίον της έκτρωσης γιατί φοβούνται ότι αν ο Θεός είχε δικαίωμα να τη ζητήσει από τη μάνα τους πριν γεννηθούν, θα το είχε εξασκήσει.

Άποψη ονομάζεται αυτό που δεν κόπηκε, η παράλειψη στην οποία υπέπεσε το ψαλίδι του μαιευτήρα αφού ξεφορτώθηκε τον ομφάλιο λώρο.

Στην TV βγαίνουν ψυχικά ασθενείς που έχουν ανάγκη από θαυμασμό, άνθρωποι που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν μουγγούς φίλους και όσοι ήθελαν απεγνωσμένα να μοιραστούν τη ζωή τους με μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Προσοχή λοιπόν όταν κάνετε ζάπινγκ, μπορεί να κατηγορηθείτε για μοιχεία.

Μια χαμένη εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις στο στόμα κάποιου φλύαρου εικονολήπτη που απειλείται με απόλυση, ενώ προσπαθεί να δικαιολογήσει ότι τελείωσε το φιλμ.

Η θέση της τηλεόρασης είναι στην κουζίνα (προθερμαίνετε τον φούρνο στους 300 βαθμούς Κελσίου).

Η TV είναι ένα φωτιστικό με μεγαλύτερη εγγύηση από αυτήν που θα ζητούσατε για κάτι τόσο «φτηνό».

Μ’ αρέσει η τηλεόραση όταν βρίσκεται σε αναμονή, γιατί όπως και η κλήση, μπορεί να βαρεθεί και να κλείσει.

Η βλακεία είναι πολύνεκρο ατύχημα. Η ευφυΐα απεναντίας είναι μεμονωμένο περιστατικό που καταδικάζεται από το σύνολο της κοινής γνώμης.

Ο αυνανισμός είναι ο σύλλογος των Ολυμπιονικών και όχι ο Πανελλήνιος.

Βία είναι λέξεις που δεν τα κατάφεραν.

Βιβλία είναι εγκαταλελειμμένες αποθήκες σελίδων με σκόνη.

Γάμος είναι έρωτας που δε χρησιμοποιείται.

Απέλυσα τους γονείς μου. Δε με ενημέρωσαν ποτέ για την πρόθεση τους να με γεννήσουν.

Αν σκέφτονταν τις ανάγκες των Ελλήνων γονιών, οι βουλευτές δε θα μονοπωλούσαν τις συνεδριάσεις στο Κοινοβούλιο. Θα άφηναν να φωνάξει και κανένας άλλος.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τις μειονότητες.

Οι νέοι που δεν πρόλαβαν τη χούντα, διασκεδάζουν σε μαγαζιά- νοσταλγούς της 7ετίας όπου η μουσική(πρώην θύμα) απαγορεύει την ελευθερία της έκφρασης.

Όχι στη βία κατά των γυναικών. Ναι στη βία υπέρ τους.

Η ελπίδα είναι πάντα η πιο συμφέρουσα προεκλογική δέσμευση.

Στην πολιτική διάψευσε κάτι πριν γίνει γιατί μετά κανείς δεν θα σε πιστεύει. Έτσι κερδίζεις χρόνο και δε τρέχεις τελευταία στιγμή.

Τα αυτόγραφα είναι τα μόνα συμβόλαια με το λαό.

Ο καπιταλισμός είναι μια γενοκτονία αναγνωρισμένη από όλους.

Οι κυβερνήσεις λειτουργούν κανονικά παρά τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζουν.

Αν η σιωπή ήταν χρυσός, ο Αντώναρος θα ήταν ο Έλληνας κροίσος με τα εννέα γράμματα.

Το ότι ο Καραμανλής θεωρείται ο καταλληλότερος αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν έχει διατελέσει ακόμα πρωθυπουργός. Αξίζει να του δοθεί μια ευκαιρία.

Για τον Καραμανλή δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός η εξουσία. Κυβέρνησε περισσότερο για τη συμμετοχή.

Ο Καραμανλής κυβερνά όπως πίνει. Για την παρέα.

Ας μπουν τραγουδιστές στην πολιτική. Μόνο αυτοί μπορούν να κρατούν τα λόγια τους.

1 σχόλιο:

eli είπε...

Να, βλέπεις που λες για το φέισμπουκ? Τώρα θα πατούσα ένα "like" και θα τελειώναμε!

Welcome back από τις διακοπές σου. Ζηλεύω ακόμα!