Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Αυτός είναι στρατός!!!!

Υπάρχουν φορές που η είδηση τα λέει όλα. Σπάνια, μα συμβαίνει και αυτό! Σκεφτόμουν χθες γιατί ελέγχει ο στρατός το ξύρισμα και το γυάλισμα...Η απάντηση που έδωσα μου ήρθε φυσικά: Μέχρι εκεί μπορεί να δει...Στο site των Νέων διαβάσαμε:

"ΜΙΑ ΝΕΑ υπόθεση κτηνωδίας με πρωταγωνιστές Βρετανούς στρατιώτες στο Ιράκ, την οποία αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Ιndependent», συγκλονίζει τη Βρετανία. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από πέντε χρόνια στη Βασόρα και είδε το φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία ενός 19χρονου Ιρακινού ότι Βρετανοί στρατιώτες τον είχαν υποχρεώσει να κάνει στοματικό έρωτα σε έναν άλλο κρατούμενο, όταν ήταν μόλις 14 ετών. Όπως διηγείται στην εφημερίδα ο «Χασάν», η βρετανική περίπολος τον συνέλαβε καθώς εκείνος προσπαθούσε να κλέψει γάλα μαζί με έναν φίλο του από μια αποθήκη. Αφού τον χτύπησαν, τον υποχρέωσαν να βγάλει τα ρούχα του. «Μας έβαλαν να αγκαλιαστούμε. Διασκέδαζαν καθώς μας ταπείνωναν και μας κακοποιούσαν, εκείνη τη στιγμή ήθελα να είχα πεθάνει.
Έπειτα με έβαλαν να καθήσω με τον Ταρίκ και με υποχρέωσαν να του κάνω στοματικό έρωτα», αναφέρει. Μόνο αφού πέρασαν πέντε χρόνια ο Χασάν βρήκε το κουράγιο να μιλήσει για το επεισόδιο. Στο μεταξύ, είχε εγκαταλείψει το σχολείο κι έμενε κλεισμένος στο σπίτι του επειδή φοβόταν ότι θα τον αναγνώριζαν."

Πότε είπαμε παίρνω άδεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια: